top of page

Rewild your travel!

REWILD Nederland en België slaan de handen in elkaar om jullie mee te nemen op een wild avontuur! Samen met Nick, Sarah & Joséphine op pad door Slovenië, exclusief voor Wild Things!

DSC01385.jpg

Wild Slovenia

Sprookjes bestaan echt. En wel in het wilde Sloveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee de berenbossen en Julische Alpen van het park in. Het rijk van de legendarische Sloveense Goldhorn. In de herfst beleef je er het meest serene sprookjesavontuur. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk, want in deze vredige wilde wereld kom je tot rust. We nemen je vanuit de Soca-vallei mee omhoog en gaan op avontuur in het park. De zomerhutten zijn gesloten, de mensen zijn weg. Terwijl we van de ene winterbivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen. Op pad in de Zeven Meren-vallei pakken we onderweg een piek of twee. Na een paar nachten in avontuurlijke basishutjes genieten we van de relatieve luxe van de bemande Komna-berghut die het hele jaar door geopend is. We waarderen de kleine dingen. Het laatste stuk naar het bivak van het Krn-meer brengt ons terug naar de Soca-vallei. Navigatieback-up door onze lokale hond Bowie, leader of the pack!

Nick van Re-wild.nl

Wildernisgids en Mountain Leader.

 

Bezeten van outdoorfotografie, groot liefhebber van reizen naar ongewone plekken en toch wel verslaafd aan sporten.

 

In een vorig leven was Nick marinier.

Zijn mantra: als het maar wild is.

nick van rewildnl.jpg

Sarah&Joséphine

Twee halve wilden met een missie:

 

“Wij promoten de buitenlucht en gooien iedereen buiten! We willen mensen enthousiasmeren om de waarden van de natuur écht te beleven, om de positieve invloed die het heeft op ons algemeen welzijn zélf te ontdekken.”

Foto2_REWILD_©laura_cnossen.jpeg

Programma

12-19 oktober - maximaal 11 personen - vertrek vanaf 8 personen - €995 pp (exclusief vervoer naar Slovenië)

Dag 1 Reisdag en accommoderen

Na onze reis naar Slovenië komen we aan in de Soca-vallei, waar we ons installeren in de accommodatie, een kleine glimp van het Nationaal park opvangen en lekker eten met elkaar.

Dag 2 Canyoning

Op dag 2 blijven we na een lange reisdag nog in de vallei om te ‘acclimatiseren’ voordat we naar boven gaan. Ter kennismaking gaan weer met elkaar opuit voor een middagje canyoning.

Dag 3 tot en met 7 Winterbivakhut trekking

Vijf volle dagen genieten van de charmes van de herfst in berenbossen en steenbokkenbergen. Bewapend met een rugtas vol slaapspullen, eten, kookspullen en warme kleding trekken we van hut naar hut. We spotten beesten, pakken toppen, verwonderen ons over de natuur en genieten van het simpele buitenleven ver weg van de stadsdrukte.

Dag 8 Reisdag

Terug naar België met een sprookjestocht in de pocket.

Wanneer?

12 oktober tem 19 oktober 2023

bottom of page