top of page

Tamarin

Carolien Temmerman

Outdoor travel inspirer & enthusiast

Ledenvoordeel

10% 

Meet Carolien!

Ooit begonnen met Geschiedenis aan de UGent, maar het lot leidde haar naar een onverwachte bestemming: HR. Met ruim 15 jaar ervaring als HR-verantwoordelijke en recruitment manager in diverse bedrijven - van grote ondernemingen tot knusse start-ups, en in verschillende sectoren - heeft Carolien haar sporen verdiend.
 

Rond haar vijfendertigste werd de onstuitbare drang om authentiek en vrij te leven steeds overweldigender. Na al die jaren in HR besloot ze aan die drang toe te geven en was het tijd was om haar droom te omarmen en haar passie na te jagen. En zo werd Tamarin geboren!
 

Wat is Tamarin's missie?
Het draait allemaal om het ontketenen van het innerlijke potentieel van mensen, hen te begeleiden naar hun ware authentieke zelf en hen de vrijheid te geven om voluit te leven. Dit doet Tamarin door persoonlijke groei te stimuleren, waarbij vertraging, avontuur en ontdekking centraal staan, en waarbij de natuur en spiritualiteit als kompas dienen.

 

Hoe pakt Tamarin dit aan?

Tamarin biedt inspirerende reisbelevenissen en packraft microavonturen aan die je uit de sleur van het dagelijkse leven halen. En dat is nog niet alles! Ze ondersteunt je op deze reis ook met persoonlijke coaching. De Tamarin community met gelijkgestemden is in volle groei. Feel free om aan te sluiten! En om de Tamarin-ervaring compleet te maken, hebben ze een webshop waar je mee awareness rond authentiek en vrij leven kan creëren.

 

Ben je klaar om de reis naar je authentieke zelf te beginnen? Sluit je aan bij Tamarin en ga samen op avontuur!

bottom of page