top of page

Villmark Adventures

Klaus De Geyter
Workshops bushcraft

Traditionele technieken

Natuurbeleving

Kinderen en volwassenen

Ledenvoordeel

8% korting op activiteiten

Klaus was als kind gepassioneerd door de natuur,  maar pas later toen hij in Noorwegen woonde, leerde hij, met vallen en opstaan, wat echt buiten leven betekende. Hier is de droom ontstaan om mensen terug te laten verbinden en vertragen in de natuur. Enkele jaren en vele opleidingen later, is Villmark Adventutres opgericht met als doel om mensen weer in contact te brengen met de natuur en hun eigen natuurlijke instincten. 

 

​Het woord "Villmark" komt uit het Noors en betekent "Wildernis". Dit woord is gekozen omdat Klaus mensen weer terug naar de natuur wil brengen, maar ook het wilde stuk natuurmens in ieder van ons terug naar boven te laten komen. In Scandinavië zijn er nog veel mensen bij wie de natuur een groot deel van hun leven uitmaakt. Het Scandinavische principe van “friluftsliv” (buitenluchtleven) staat centraal in de activiteiten.

 

​​​Villmark adventures biedt momenteel workshops rond natuurbeleving en traditionele wildernis technieken aan voor kinderen en volwassenen. Met behulp van bushcraft technieken leren deelnemers om te leven in, en samen met, de natuur. De activiteiten worden steeds op maat gemaakt en lopen uiteen van vuur maken, kampvuurkoken, lepels snijden, natuurlijke materialen verwerken, ... tot veel meer. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om workshops te volgen rond leer looien op natuurlijke wijze en deel te nemen aan een bushcraft week in Noorwegen.

Tekst en beeld: copyright © Villmark

Klaus de geyter_edited.jpg
bottom of page